Het Amsterdam Dance Event is ’s werelds grootste en belangrijkste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek.

ADE is uitgegroeid tot het toonaangevende platform voor de internationale dance scene. Het is dé plek bij uitstek om de laatste ontwikkelingen te spotten: van de allernieuwste muzikale trends en opkomende talenten tot het meest recente werk van de pioniers en supersterren.

Naast het omvangrijke muziekprogramma (ADE Festival) biedt ADE een conferentie. ADE Conference wordt wereldwijd gezien als het belangrijkste in zijn soort en presenteert een breed pallet aan conferenties en netwerkmomenten die ingaan op muziek en technologie, VJ’s & visuals, duurzaam ondernemen, dance & brands, hardere dance-stijlen, nieuw talent en educatie van studenten.

Voor studenten is er dit jaar opnieuw een driedaags programma, ADE University. Voor dit veelzijde programma verwelkomt ADE tweehonderd studenten en jonge experts van over de hele wereld. Wil jij daar deel van uitmaken? Koop je ticket dan hier.